top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • TikTok
Image by Vijith Quadros

För ett friare Stockholm

MUF Stockholms är Stockholms största frihetliga ungdomsförbund och samlar drygt 3500 medlemmar från Nynäshamn i söder till Norrtälje i norr. Vi kämpar varje dag för din frihet och en moderatledd, borgerlig regering!

​

MUF Stockholm är en del av MUF. Vi engagerar unga mellan 13-30 år som tycker att Moderaterna har bäst politik för Sverige. MUF har distrikt och föreningar över hela Sverige, varav MUF Stockholm är det största.

Vår vision

För att Sverige även fortsatt ska stå starkt måste fler arbeta, klimatet värnas och var och en känna sig trygg på gator och torg. För det krävs konkreta åtgärder, som lägre skatter och att staten prioriterar sina kärnuppgifter.

 

MUF Stockholms politiska uppfattning och vision bottnar i en tro på att alla människor ska få leva så fritt som möjligt men att var och en ändå bär ett grundläggande ansvar för det gemensamma. Därför menar vi att den fria människans agerande ska driva historieutvecklingen – inte politikers förmynderi. Genom att dessutom värna om rättsväsendet, den fundamentala välfärden och självbestämmandet möjliggör vi för den enskilda människan att forma sitt eget liv och i förlängningen stärka vårt gemensamma samhälle ytterligare. MUF Stockholm har i över 110 år arbetat för ett friare Sverige och det kommer vi alltid att fortsätta göra.

bottom of page