SUMMERCAMP

SAVE THE DATE!

Den 14-16 augusti är det äntligen dags! Sedan många år tillbaka håller MUF Stockholm traditionsenligt i årets roligaste utbildning, SUMMERCAMP!

Detta år kan ni förvänta er en salig blandning av talare och workshops på dagarna som avrundas med grillkvällar och trevliga middagar på kvällarna. Allt detta på en liten småstugsanläggning på Vilsta Naturreservat. En perfekt helg gör gamla som nya medlemmar.

Håll er uppdaterade här på eventet, Anmälningsformulär samt mer info kommer inom kort!

För frågor, kontakta utbildningsansvarig Helena Walentowicz!

Kommentarer är avstängt.

Vill du bli kontaktad?

Hej! Jag heter Hugo Laigar och jag ansvarar för aktivering i MUF Stockholm. Jag vill självklart att du ska engagera dig i MUF Stockholm. Skriv in din mailadress eller telefonnummer så kontaktar jag dig och berättar mer!

Gud vad kul! Jag hör av mig inom kort!