STOCKHOLMSMODERATERNA TAR STÄLLNING FÖR MARKNADSHYROR

Marknadshyror on Vimeo.

 

”En ansvarsfull infasning av ett marknadsmässigt hyressättningsystem” Så lyder det beslut Stockholmsmoderaterna föreslår till helgens förbundsstämma.
Ett litet steg för mänskligheten, ett stort steg för alla de utan kontakter eller kapital som behöver en bostad i Stockholm. Att tillåta fri hyressättning, även i det befintliga beståndet, är ett oundvikligt steg om vi vill ha en fungerande bostadsmarknad. (Music: http://www.bensound.com)

Kommentarer är avstängt.

Vill du bli kontaktad?

Hej! Jag heter Hugo Laigar och jag ansvarar för aktivering i MUF Stockholm. Jag vill självklart att du ska engagera dig i MUF Stockholm. Skriv in din mailadress eller telefonnummer så kontaktar jag dig och berättar mer!

Gud vad kul! Jag hör av mig inom kort!