Om oss

Välkommen!

Skulle du rösta på Moderaterna om det vore val idag? Är du mellan 12 och 30 år? Bor du i Stockholms stad eller län? Om du svara ja på alla ovanstående frågor finns det ingen anledning att tveka, gå med i Muf Stockholm redan idag!

MUF Stockholm engagerar över 3500 medlemmar i alla delar av Stockholms stad och län. Vi har föreningar i Haninge, Västerort, på Östermalm, i Täby och i stort sett i alla delar av Stockholmsområdet!

MUF Stockholms i särklass viktigaste uppgift är att kämpa för din frihet. Vare sig det handlar om rätten att få välja skola eller sjukvård, lägre skatter eller fler poliser så att du kan röra dig fritt på gator och torg – vi står upp för din frihet.

MUF Stockholm har också en verksamhet för alla smaker, åldrar och intressen. Vi har många gemensamma aktiviteter för alla medlemmar, men också särskilda nätverk där du får chansen att träffa andra i samma ålder eller livssituation som du själv.

– För dig som är under 20 år finns Moderat Skolungdom som anordnar regelbundna kampanjer och även onsdagsfikor varje vecka klockan 16.30.

– För dig som är äldre än 20 år har vi en aktiv 20+ verksamhet som anordnar After Works, talarkvällar, utbildningar med mera.

– För dig som studerar på högskola eller universitet finns Moderata Studenter som kampanjar och bedriver politisk verksamhet särskilt inriktat på studenters situation.

Följ med på en kampanj, en After Work eller en utbildning och engagera dig för friheten!

Sofia Fölster,
Distriktsordförande