Om oss

Känns ord som t.ex. tenta, matlåda och studiemedel bekanta? Då är Moderata Studenter något för dig!

Moderata Studenter (MST) är ett relativt nytt nätverk inom Moderata Ungdomsförbundet som riktar sig till studenterna på landets högskolor och universitet. Moderata Studenter jobbar för att ge Sveriges studenter mer makt över sin vardag och möjlighet att påverka sin studietid. På många lärosäten finns det lokala föreningar. Föreningarna anordnar aktiviteter som t.ex. kampanjer, talarkvällar och pubkvällar. I Stockholm finns det i dagsläget föreningar på Stockholms universitet, KTH, Försvarshögskolan, Handelshögskolan samt Campus Flemingsberg.

Genom Moderata Studenter får du bl.a. möjlighet att knyta kontakter, lära dig mer om politik och jobba för fler moderata väljare på lärosätena. Är du student och moderat – ta chansen och aktivera dig i Moderata Studenter! Vi behöver vara många, ett starkt stöd bland studenterna är ett måste för moderat valseger i höst.

Hör av dig till våra företrädare om du vill engagera dig eller komma i kontakt med oss! Kontaktuppgifter för MST-ansvarig i MUF Stockholms distriktsstyrelse finns nedan och till föreningsordföranden under fliken ”Föreningar”.


MST-ansvarig i MUF Stockholms distriktsstyrelse


Love Bergström

073 967 14 46
love.bergstrom@moderaterna.se