VARMT VÄLKOMMEN TILL MUF STOCKHOLMS HÖSTUTBILDNING

Höstutbildningen är MUF Stockholms största utbildning och går i år av stapeln i Sollentuna. Talarpass i helgrupp kommer varvas med utbildningspass i mindre grupper där du själv får önska tema.

Lördagen avslutas med en festlig middag och stor bankett där vi alla får tillfälle att umgås och lära känna varandra bättre!

När?
16 november kl. 11.00 – 17 november 2019 kl. 12.00

Var?
Scandic Star i Sollentuna (Aniaraplatsen 8, Sollentuna).

Hur (transport)?
Enklaste sättet att ta sig dit från Stockholms centralstation är genom att ta pendeltåg norrut och gå av vid Sollentuna station (16 minuter restid). Från stationen är det knappt 300 meter till hotellet.

Anmälan
Sista dag att anmäla sig till Höstutbildningen är den 27 oktober och anmälan görs via följande länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScw7ecnQhGmk6xi1ZzbJwTpBTvDZzMy0oogkx6aWUwn7WkMZQ/viewform

Säkerställ att du uppger en korret och aktuell mailadress – all ytterligare information om utbildningen kommer nämligen skickas ut till dig per mail och det är även via din mail du kommer ha möjlighet att önska utbildningspass.

Betalning och avanmälan
Deltagaravgiften ska betalas till MUF Stockholms bankgiro, BG 570-0380. Märk betalningen med ”HU 2019 + ditt namn”.

Deltagaravgifterna är följande:
Medlem i MUF Stockholm: 410 kronor
Medlem i annat MUF-distrikt: 550 kronor

Genom att anmäla dig förbinder du dig till att betala deltagaravgiften senaste den 27 oktober och en avanmälan måste således också göras innan 27 oktober. Avanmäler dig gör du genom att maila sofia.hoglund@moderaterna.se. Har ingen avanmälan gjorts innan det givna datumet kommer du eller din föreningen debiteras kostanden för din deltagaravgift även om du inte deltar.

Har du den 29 oktober inte fått något bekräftelsemail men tror dig vara anmäld – se till att kontakta Sofia Höglund (sofia.hoglund@moderaterna.se) omgående!

Vi hoppas du ser fram emot att dela den här helgen tillsammans med oss!

Har du några frågor? Tveka inte på att höra av dig till någon av oss som ansvarar!

Hugo Laigar, utbildningsansvarig
För frågor rörande utbildningens innehåll och upplägg.
070-602 69 89

Sofia Höglund, ombudsman
För frågor rörande anmälan och betalning.
sofia.hoglund@moderaterna.se

Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: https://muf.se/gdpr/

Share This